Робота зі зверненнями громадян у “Комбінаті благоустрою”

Про роботу зі зверненнями громадян у комунальному підприємстві «Комбінат благоустрою» розповів його директорВолодимир Піщанський під час апаратної наради.

Протягом січня-грудня 2019 року до комунального підприємства «Комбінат благоустрою» від мешканців містанадійшло 49 звернень, з яких 5.перебуває на контролі.

Звернення були з таких питань як зрізка аварійних дерев, освітлення вулиць міста, вивіз несанкціонованих сміттєзвалищ, ремонт колодязів загального користування, підсипка та профілювання доріг, відведення стоків води

Згідно затвердженого графіку проводиться особистий прийом громадян керівництвом підприємства, графік оприлюднений у приміщенні КП «Комбінат благоустрою».

Комунальним підприємством наразі за зверненнями громадян зрізано 77 дерев, з яких на кладовищі – 20 дерев. Інші звернення зі зрізки дерев знаходяться на контролі та будуть виконані відповідно черги, також проведена підрізка дерев у сквері ім. Павла Полуботка, на вулицях Першогвардійська, Тараса Шевченка, Жовтнева, Гастелло, 19 Серпня, Кутузова, Будильська, Разіна, Петра Сагайдачного, Кобижча, Сумська.

Стосовно ремонту вуличного освітлення: виконані роботи з додаткового освітлення на вулицях Покрівська та Комунальна.

Було замінено:

  • світлодіодні лампи LED – 48 шт.;
  • прожекторb світлодіодні – 80 шт.;
  • натрієві лампи ДНАТ – 15 шт.;
  • відремонтовано 20 щитів управління світильників вуличного освітлення;
  • відремонтовано світильників – 97 шт.;
  • замінено реле часу включення світильників вуличної освітлення – 7 шт.

Проводилась підсипка та профілювання грунтових доріг на вулицях Калинова, Боднівка, Петра Сагайдачного, Пилипінська, Покрівська, Короленко, Яблунева, Вишнева, Погранична, Козіївка, Зарудка, Новопанасівська, Шевченківська, провулків Парфилів та Луговий.

Відремонтовано 20 колодязів на суму 65,4 тис. грн. Проводилась чистка колодязів- 12 шт. на суму 17,1 тис.грн.

Був проведений аналіз води – 10 колодязів на суму – 3,7 т.грн.

Станом на 01.01.2020 р. надійшло 49 звернень, виконано 44 звернення. 5 звернень щодо ремонту та очистки колодязів знаходяться на контролі і перенесені для виконання на 2-й квартал 2020 року.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *