Художній музей під відеонаглядом

Напередодні новорічних свят в Лебединському міському художньому музеї ім. Б.К. Руднєва розпочалася реалізація масштабного проекту щодо облаштування системи відеоспостереження.

Перший етап проекту передбачає монтаж ряду зовнішніх камер, що повністю перекриють доступ до будівлі. Камери закривають весь периметр музею, всі вікна, двері, а також внутрішній дворик та прилеглу до музею територію. Вже завершені роботи щодо прокладання мережі та встановлення необхідного обладнання. По завершенню налагоджувальних робіт, система повністю почне працювати.

   

Реалізація проекту стала можливою завдяки виконанню заходів міської цільової Програми розвитку Лебединського міського художнього музею ім. Б.К. Руднєва на 2017-2019 роки (рішення Лебединської міської ради від 29.03.2017 №342-МР, з наступними змінами і доповненнями).

  

Наступний етап передбачає встановлення ряду внутрішніх камер в залах музею, сховищі та інших приміщеннях. В художньому музеї також відзначають, що реалізація даного проекту дозволить значно посилити безпеку музею та сприяти збереженню його колекції.

Художній музей

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *