Дорогі лебединці та гості нашого славного міста!

Дозвольте від щирого серця привітати вас з чудовими зимовими святами – Новим роком та Різдвом Христовим, які завжди сповнюють наші серця вірою у нові перспективи, у втілення всіх наших сокровенних мрій і сподівань!

Хочу подякувати усім небайдужим лебединцям, підприємствам, організаціям, установам, приватним підприємцям, громадським організаціям, які плідно працювали, були активними й ініціативними, долучалися до добрих справ та своєю працею робили все, щоб життя у рідному Лебедині ставало кращим і комфортнішим.

Новий Рік – це свято, яке символізує оновлення і ми, підводячи підсумки, будуємо нові плани і окреслюємо перспективи на рік прийдешній. Вірю, що впродовж нового року ми разом з вами зможемо зробити чимало, щоб наш Лебедин міцнів, розвивався, ставав надійною домівкою для наших дітей та онуків!

Бажаю вам, шановні земляки, щасливого Нового 2020 року! Нехай він стане роком, у якому наша рідна країна йтиме шляхом процвітання та економічного зростання, роком, у якому кращі сини та дочки українського народу перестануть гинути на сході нашої держави.

Нехай принесе Новий рік у кожну сім`ю здоров`я, благополуччя, спокій, добробут та мир. Нехай здоровими і щасливими будуть ваші діти та батьки!

З повагою міський голова Олександр Бакликов.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *