Важливі рішення прийняті депутатським корпусом Лебединської міської ради

24 грудня відбулося друге пленарне засідання 59-ї сесії Лебединської міської ради сьомого скликання. Перед початком роботи депутатський корпус з прийдешніми новорічно-різдвяними святами привітали учні загальноосвітньої школи № 1 та вокалісти міського відділу культури і туризму.

Першим у порядку денному депутати затвердили Програму комунального закладу виконавчого комітету Лебединської міської ради «Лебединський міський художній музей ім. Б.К.Руднєва» на 2020-2022 роки. Основою Програми є комплекс заходів, виконання яких повинно створити сприятливі умови для розвитку Лебединського удожнього музею ім.Б.К.Руднєва, підвищення рівня збереження та дослідження творів, професіональної музейної освіти, доступності музейних предметів та поширення знань про них у регіоні та Україні.

Розглянули депутати і блок земельних питань, схвалили план роботи Лебединської міської ради на 2020 рік та прийняли до відома звіт про виконання плану роботи за 2019 рік. Крім цього, були внесені зміни до Статуту комунального підприємства «Лебединська житлово-експлуатаційна контора виконавчого комітету Лебединської міської ради», а саме – збільшення розміру статутного капіталу підприємства на 24 988 гривень для придбання навісного снігоприбирального відвалу на трактор Т-40. Також були внесені зміни до Комплексної міської програми «Правопорядок на 2016-2020 роки», якою заплановані кошти міського бюджету в сумі 600 тис. грн. на заходи з придбання та встановлення камер відеоспостереження та внесені зміни до міського бюджету на 2019 рік.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *