Свій талант дарували Павло Криштоп та Валентина Макарова

Розпочався період новорічних свят і цими яскравими святковими тижнями і малеча, і дорослі чекають на диво, на чарівну казку, яка пробудить у кожного в душі теплі почуття, добрі думки та запалить у серці вогник любові. 24 грудня, напередодні Різдва, рояль і скрипка, наче дві чутливі душі, поєдналися у дивне звучання! Проникливо, душевно, злагоджено, неперевершено… І з цим не зможуть не погодитись усі ті, хто мали щастя бути присутніми у цей день на чудовому концерті в стінах Лебединської дитячої школи мистецтв імені Б.Р. Гмирі. У цей день тут дарували свій талант лауреат міжнародних конкурсів піаністів, викладач у Школі музики в Марцалі (Угорщина) Павло Криштоп та заслужений діяч мистецтв, доцент факультету мистецтв Сум ДПУ ім. А.С. Макаренка Валентина Макарова!

Концерт був присвячений творчості Людвіга ван Бетховена. Чому Бетховена? Чому його музика стала гімном Євросоюзу? Чому він символізує найвищу міць та героїзм! І що, нарешті, ми знаємо про Людвіга ван Бетховена? Про все це присутні у залі дізнавалися з цікавої розповіді Павла Криштопа перед тим, як послухати вишукану музику.

Також у концерті звучали твори Сезара Франка, Рейнгольда Глієра, Йоганна Себастьяна Баха, Сергія Рахманінова.

Присутня на концерті заступник міського голови Олена Кірєєва висловила найщиріші вітання чудовим виконавцям та поділилася своїми приємними враженнями від музики.

Такі концерти у школі мистецтв завжди дарують присутнім відчуття щастя, високе естетичне задоволення, надихають на хороший настрій та добрі вчинки! Адже музика, яка звучить у цьому залі, – це диво!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *