Привітали ветеранів та пенсіонерів МВС та Національної поліції

20 грудня у місті відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС України та Національної поліції України.

Привітати пенсіонерів та ветеранів зібралися правоохоронці, представники влади міста і району, члени громадських організацій.

Заступник міського голови Олена Кірєєва звернулася до представників правоохоронних органів з теплими словами найкращих побажань та подякувала  за вагомий внесок  у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку, захисту конституційних прав та свобод громадян, забезпечення публічної безпеки і порядку.

За вагомий внесок в охорону громадської безпеки і боротьбу зі злочинністю, бездоганну службу, високу професійну майстерність при виконанні службових обов’язків та з нагоди Дня ветеранів та пенсіонерів Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України грамотами міського голови були нагороджені нагороджені Віктор Денисенко, Олег Показанець, Петро Камчатний.

З теплими словами вітань та побажань до колег звернувся тимчасово виконуючий обов’язки Лебединського відділення поліції Дмитро Отставних.

Керівник Лебединського представництва громадської організації «Спортивний клуб інвалідів «Фенікс» теж звернулася до ветеранів та пенсіонерів ОВС з теплими словами вітань.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *