Святий Миколай гостював у вихованців Лебединської спеціальної школи-інтернату

З першим снігом та морозами приходять в Україну зимові свята, а одним із найрадісніших для дітвори є День Святого Миколая. Завітав цей Святий і до стін Лебединської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. На святкування традиційно зібралися давні друзі школи – заступник міського голови Олена Кірєєва, заступник керівника Роменської місцевої прокуратури Юрій Лук’яненко, виконуючий обов’язки начальника Лебединського відділення поліції Дмитро Отставних, заступник начальника сектору превенції Лебединського відділення поліції Оксана Маригіна, директор Лебединського медичного училища ім. проф. М.І.Сітенка Олександр Удодік.

Заступник міського голови Олена Кірєєва, передаючи вітання від міського голови Олександра Бакликова, звернулася до вихованців школи та їх батьків, педагогів закладу зі словами найщиріших побажань міцного здоров’я, благополуччя, достатку, злагоди, миру і усього найкращого.

 

Усі гості, які завітали на свято сердечно привітали учнів, батьків та вчителів з цим чудовим святом, побажали миру, здоров’я та благополуччя, а іще потішили дітей «миколайчиками»: солодощами та іграшками.

    

Окрім слів найтепліших поздоровлень та найкращих побажань, під час святкових урочистостей лунали й музичні композиції для усіх присутніх. Учні у цей день перетворилися на маленьких янголяток, зайченяток, гномиків, чортенят. Всі учасники дійства отримали масу позитивних емоцій та гарний настрій.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *