Міська ялинка засяяла святковими вогниками

У День Святого Миколая на центральній площі міста відбулося урочисте відкриття Новорічної вічнозеленої красуні, яка засяяла різнокольоровими вогниками. Малеча та дорослі мали чудову нагоду покружляти у святковому хороводі разом із Святим Миколаєм, а також продекламувати йому віршик та отримати за це солодкий дарунок.

Зі словами найтепліших вітань до містян та гостей міста звернулася секретар Лебединської міської ради Оксана Древаль, побажавши міцного-міцного здоров’я, щастя, злагоди, достатку, благополуччя і, звичайно ж, мирного синього неба над головами всіх українців.

Для учасників святкового дійства відділом культури і туризму виконавчого комітету Лебединської міської ради була підготовлена змістовна концертна програма. Талановитим виконанням музичних композицій розважали присутніх та дарували гарний настрій вокалісти міського центру культури і дозвілля: вокальний ансамбль «Феєрія», Олена Листопад, Поліна Влізькова, Світлана та Маргарита Попельнух, Світлана Циханська, Еліна Грачова, Тетяна Бондар, Людмила Щербань.

Більше фото у альбомі – “Відкриття ялинки_2020” 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *