Визначились переможці Кубків міста з футзалу серед школярів та дорослих

15 грудня відбулися фінальні ігри та нагородження переможців відкритого Кубку м. Лебедина з футзалу – 2019 та Кубку м. Лебедина з футзалу серед школярів 2006-2007 р.н.

Кубок з футзалу серед школярів проходив цими вихідними – 14 та 15 грудня. Учасники змагань – команди загальноосвітніх шкіл міста, до складу яких входили юнаки 2006-2007 років народження.  Команди були поділені на 2 підгрупи: до першої ввійшли команди ЗОШ № 5, ЗОШ № 1, ЗОШ № 6, до другої – СШ № 7, ЗОШ № 4, ЗОШ № 3. 14 грудня відбулося 6 ігор.

1 гра – ЗОШ №5-ЗОШ №1 – 3:1; 2 гра – СШ №7-ЗОШ №4 – 11:0; 3 гра – ЗОШ №5-ЗОШ №6 – 8:0;

4 гра – СШ №7-ЗОШ №3 – 10:0; 5 гра – ЗОШ №1-ЗОШ №6 – 6:3; 6 гра – ЗОШ №4-ЗОШ №3 – 2:6

15 грудня відбувся фінальний поєдинок між командами СШ№ 7 та ЗОШ № 5.

З мінімальною перевагою команда СШ №7 виборола цьогорічний кубок. Кращим воротарем змагань став Денис Колесніков (ЗОШ № 5), а кращим гравцем – Дмитро Романенко (СШ№ 7).

Міський голова Олександр Бакликов, нагороджуючи кожного гравця команд, що посіли І та ІІ місця грамотою та медаллю привітав юнаків з перемогою та побажав подальших успіхів.

Також 15 грудня відбулися фінальні ігри відкритого Кубку м.Лебедина з футзалу – 2019. У грі за ІІІ місце перемогла команда «Педколедж». А от у боротьбі за І місце між командами «Торнадо» та «МВК СНАУ» переможцем та, відповідно, володарем цьогорічного кубку стала команда «Торнадо».

 

 

Кращий воротар турніру – Максим Трегуб (МВК СНАУ), кращий бомбардир – Дмитро Мельников (МВК СНАУ), кращий гравець – Олександр Іващенко (Торнадо).

Міський голова привітав футболістів з перемогами, нагородив грамотами та медалями.

Спортсмени-школярі отримали також солодкі подарунки, надані директором ТОВ «Лебединський хлібзавод» Олександром Марченком, а дорослі футболісти – м’ячі від ГО «Лебединська міськрайонна федерація футболу».

Фото усіх нагороджених – Підведення підсумків Кубків з футзалу серед школярів та дорослих

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *