Святкували День Збройних Сил України у ЗОШ № 6

Українське військо спирається на багатовікову історію та славні традиції. Тому, 6 грудня, у День Збройних Сил України вся шкільна родина загальноосвітньої школи № 6 зібралася разом, щоб перегорнути хвилюючі сторінки від історії славного Війська Запорозького до сучасної української армії та вшанувати світлу пам’ять воїнів, які не жаліли власного життя за рідну землю українську, за віру християнську, за волю і щастя всього народу і щоб вшанувати тих, хто зараз береже наш спокій і захищає свою рідну землю.

Гучними оплесками вітали гостей свята: представників Лебединського об’єднаного міського військового комісаріату на чолі із заступником військового комісара Дмитром Ячменьовим, військовослужбовців другого артилерійського дивізіону 27-ї реактивної артилерійської бригади, голову слов’янського комітету України в Сумській області, лауреата премії Європейського форуму миру 2009 року, начальника штабу «Козацтво запорозьке» Сумщини Василя Северина, голову громадської організації Спілка учасників бойових дій та інвалідів АТО Лебединщини «Побратим», випускника школи Олега Верхова, учасників бойових дій АТО Ігоря Лисянського, Віталія Заплюсвічку, Станіслава Потапенка та Віталія Біляка.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор школи Валентина Верхова.

Школа продовжує козацькі традиції через співпрацю із «Козацтвом запорозьким» на чолі з Василем Северином. Учні початкової ланки та їх вчителі Н.А. Куценко і Т.Б. Сагер, що вперше у школі впроваджують через народну та козацьку педагогіку виховання патріота, справжнього громадянина своєї держави, пройшли посвяту в козачата та були урочисто зараховані до лав українського козацтва.

До вітань долучилися депутат міської ради, голова Ради школи Дмитро Коваленко та член Ради школи Тетяна Машкова, які від імені усіх батьків школи символічно привітали військовослужбовців другого артилерійського дивізіону 27-ї реактивної артилерійської бригади.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *