Урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера

6 грудня у стінах міського центру культури і дозвілля відбувся святковий концерт з нагоди Дня Збройних сил України та Міжнародного дня волонтера. Солісти-вокалісти, вокальні ансамблі, хореографічні колективи міського відділу культури та туризму та міської дитячої школи мистецтв вітали присутніх талановитим виконанням музичних композицій, вражали хореографічною майстерністю.

Міський голова Олександр Бакликов звертаючись з вітальним словом до військовослужбовців та волонтерів, які не лишались байдужими до потреб наших воїнів, підкреслив, що всі ми за своє мирне життя завдячуємо українським воїнам, що наразі відстоюють суверенітет, територіальну цілісність та недоторканність нашої країни, стримують ворожу агресію, і тільки тому всі ми зараз маємо змогу жити мирним життям і займатися своїми звичними справами. Міський голова поділився з присутніми світлинами з власного архіву, зробленими під час волонтерських поїздок до зони проведення бойових дій.

Олександр Миколайович за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у розбудову української армії та з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України нагородив грамотою міського голови Петра Войціцкого, службовця, головного спеціаліста відділення комплектування Лебединського об’єднаного міського військового комісаріату, Анатолія Кузьменка, старшого солдата, старшого інспектора відділення комплектування Лебединського об’єднаного міського військового комісаріату, Аліну Харченко, службовця, головного спеціаліста мобілізаційного відділення Лебединського об’єднаного міського військового комісаріату, Володимира Шупика, старшого солдата, водія відділення забезпечення Лебединського об’єднаного міського військового комісаріату, Володимира Шутька, майора, начальника відділення військового обліку та бронювання сержантів та солдатів запасу Лебединського об’єднаного міського військового комісаріату. А також за особисту ініціативу та надану допомогу військовослужбовцям і добровольцям, що беруть участь у зоні проведенні операції об’єднаних сил, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, патріотизм та з нагоди Міжнародного дня волонтера  подякою міського голови було відзначено Олександра Дулича, Сергія Курила, Леоніда Моісеєнка, Олександра Спічку, Миколу Утку. Подяками за активну волонтерську діяльність були відзначені також педагогічні та учнівські колективи шкіл міста, дитячих садочків, центру позашкільної освіти.

Зі словами вітання звернувся і військовий комісар Роман Перекрестов, побажавши колегам міцного здоров’я, сил, наснаги, добробуту, сімейного затишку, злагоди і, звісно ж, мирного неба над головами усіх українців.

Голова Благодійного фонду ім. Івана Лозового Іван Лозовий звернувся до військовослужбовців та волонтерів з теплими словами найкращих вітань та найщиріших побажань. Іван Іванович подарував міській раді старшокласників «Лідер +» екран для проектору. Школярі були присутні на святі як посадові особи місцевого самоврядування у рамках своєрідного експерименту з нагоди прийдешнього Дня місцевого самоврядування, але детальніше про це розповімо згодом.

Хвилиною скорботи присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів-лебединів: Богдана Брисенка, Олександра Несторенка, Сергія Мякотіна, Сергія Чередайка.

Виконанням патріотичних пісень привітали присутніх солісти та ансамблі міського центру культури і дозвілля та міської дитячої школи мистецтв: Світлана Циханська, Людмила Орел, Олена Листопад, Людмила Щербань, Світлана Попельнух, народний аматорський хоровий колектив ветеранів, ансамбль скрипалів дитячої школи мистецтв, викладач дитячої школи мистецтв Олег Балабан, народний аматорський ансамбль автентичного співу «Стріла». Талановитими хореографічними постановками вітали вихованці хореографічниих колективів «Фреш» (керівник Олена Єршова) та «Royal dance» (керівник Іван Лисенко).

Більше фото у альбомі – «Урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України»

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *