Бізнес-форум «Uniform&Innovative 2020: Новації та публічні закупівлі»

Українська асоціація підприємств легкої промисловості, яка представляє інтереси виробників текстилю, одягу, шкіряних товарів та взуття проведе 5 грудня 2019 року Бізнес-форум «Uniform&Innovative 2020: Новації та публічні закупівлі», який відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Джона Маккейна (І.Кудрі), 29, актова зала ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості».

Метою форуму є презентація інноваційного потенціалу у сфері виробництва форменого, спеціального, професійного, корпоративного, медичного одягу і взуття, постільної білизни, засобів захисту, технічного текстилю та орієнтація замовників на вітчизняну продукцію, що не поступається відповідним імпортним аналогам.

У рамках заходу підприємства презентують новітні розробки продукції, впроваджені технології, представлять експозицію зразків нових видів текстильних матеріалів, виробів спеціального призначення і засобів захисту, професійні колекції одягу і взуття. Асоціація «Укрлегпром» також готує для замовників каталог виробників продукції даного сектору.

Запрошуємо замовників, інвесторів та виробників взяти участь у у заході для ознайомлення з інноваційним виробничим потенціалом легкої промисловості, обміну досвідом, встановлення нових бізнес-контактів.

Реєстрація учасників – до 3 грудня 2019 року шляхом надання контактних даних (ПІБ, назва підприємства, посада, контактний телефон) на e-mail: ukrlegprom@ukrlegprom.org.ua або за телефоном (044) 528-14-24.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *