Важливі питання вирішені черговою сесією Лебединської міської ради

25 листопада відбулося чергове пленарне засідання сесії Лебединської міської ради сьомого скликання. Під час роботи депутатським корпусом було розглянуто низку важливих питань. Першочергово депутати заслухали звіт міського голови про роботу виконавчих органів Лебединської міської ради протягом 10 місяців 2019 року.

Міський голова Олександр Бакликов детально розповів депутатам та запрошеним про роботу міської ради в усіх сферах.

З повним текстом звіту можна ознайомитись, завантаживши наступний файл:

Крім цього, депутати погодили внесення змін до Міської комплексної програми «Освіта міста Лебедина у 2019-2021 роках», якими, зокрема, передбачається виділення додаткових коштів з міського бюджету у сумі 102,5 тис. гривень для забезпечення безкоштовним харчуванням дітей пільгових категорій та учнів 1-4 класів закладів освіти, а також у сумі 40,53 тис. гривень на оновлення та переоснащення харчоблоків закладів загальної середньої та дошкільної освіти сучасним технологічним і холодильним обладнанням, а саме: 8 тис. гривень на придбання побутового холодильника для харчоблоку дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Казка», 13 230 гривень на придбання м’ясорубки для харчоблоку загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, 19 300 гривень на придбання електричної плити з духовою шафою для харчоблоку дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Ромашка». Погоджено було також зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста Лебедина на 2019 рік, де серед іншого, з міського бюджету виділяється 11 745 гривень на реконструкцію приміщення міського стадіону «Авангард», 58 тис. гривень на іменні стипендії міського голови обдарованим учням. Погоджені були і зміни до Міської програми соціального захисту населення на 2017-2021 роки.

Депутати розглянули також блок земельних питань та взяли до відома звіт про роботу постійної комісії з питань охорони здоров’я, молоді, освіти, культури, соціального захисту населення, засобів масової інформації.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *