Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

У період з 25 листопада до 10 грудня тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про усі форми насильства серед населення, створити у конкретному регіоні соціальний простір, вільний від насильства. У цей період проводиться щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

У рамках інформаційної кампанії пропонуємо перегляд актуального відеоролику «Розірви коло», через який іде заклик всього суспільства до активної дії і «нульової» толерантності до насильства, яке немає виправдань при будь-яких обставинах. Правда завжди одна: якщо він любить, то ніколи не вдарить, зробити боляче – це не прояв симпатії; твоя «хата не скраю» – ти можеш допомогти.

У відеоролику «Розірви коло» демонструється, як із покоління в покоління герої передають один одному сувій, що символізує усталені виправдання насильства у формі українських прислів’їв та приказок. Такий зв’язок крізь час поколінь підкреслює вкоріненість проблеми.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *