Революція духу

У ці листопадові дні ми знову згадуємо тих, хто підняв стяг боротьби за свободу під час Революції Гідності, боротьби проти корупції, за незалежність України. За рух до тих ідеалів, що їх виборювало не одне покоління українців…

Героїчним і трагічним подіям Революції Гідності був присвячений літературно-музичний захід «Нескорена країна», що пройшов у міському клубі, який знаходиться на вул. Кобижчі для учнів ЗОШ №3. Метою заходу було донести до юного покоління об’єктивну інформацію про доленосні події, що відбувалися у листопаді 2013 – лютому 2014 роках. Захід підготували працівники школи, клубу та міської бібліотеки №1.

Сцену клубу прикрашала інсталяція з автомобільних шин, військової каски і прапора України, як нагадування присутнім про дні протистояння на Майдані.

  

На заході було оформлено літературну вітрину «Героям слава!», на якій представлені книги, що проникливо відтворюють усю палітру буремних подій та поєднані однією ідеєю – боротьбою за незалежність і свободу  України.

Присутні мали змогу переглянути мультимедійну хроніку подій Революції Гідності та згадати Героїв Майдану.

З вуст учнів ЗОШ № 3 урочисто і схвильовано звучали пісні та вірші, присвячені цим подіям, а «Молитва за Україну» у неперевершеному виконанні солістки міського центру культури і дозвілля Олени Листопад не залишила байдужим жодного з глядачів.

На закінчення зустрічі присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО і ООС, що загинули за світле майбутнє, хвилиною мовчання.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *