До уваги керівників підприємств та фізичних осіб-підприємців міста Лебедина!

За інформацією Посольства України в Грецькій Республіці, 26-29 листопада 2019 року в місті Афіни (Грецька Республіка) пройде Грецько-Український бізнес-форум.

Ключовими напрямками бізнес-форуму визначені: аграрна та харчова промисловість, судноремонт/суднобудування, інновації. Програмою форуму також передбачені відвідання виробничих потенціалів міст Патри та Ламія, зустрічі з представниками органів місцевого самоврядування та бізнесменами.

Захід відбуватиметься за участі ділових кіл Греції, Федерації підприємців Греції, торгових палат міст Афіни та Пірей.

Витрати на оренду приміщень для проведення бізнес-форуму та зустрічей, рекламу заходу, запрошення грецьких учасників беруть на себе Торгові палати міст Пірей та Афіни як партнери з грецької сторони. Витрати, пов’язані з перельотом, проживанням та харчуванням у Греції, здійснюються коштом українських учасників.

У разі необхідності деталізації питань щодо участі у зазначеному заході надаємо контакти відповідальних осіб громадської спілки «Міжнародний центр сприяння підприємництву», яка є співорганізатором проведення бізнес-форуму з української сторони: (068) 599 33 22 – Володимир Пахній, голова ГС; (097) 983 21 52 – Вадим Внуков, координатор міжнародних зв’язків ГС; (096) 188 12 51 – Костянтин Варшавський, представник ГС по зв’язках.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *