З добром у серці

З нагоди Міжнародного дня толерантності у загальноосвітній школі №1 відбувся уже традиційний захід «З добром у серці», ініційований Лебединським осередком «Спортивного клубу інвалідів «Фенікс».

Учні 4-го класу разом з учителем Мариною Богомол підготували та провели виховну годину, на яку було запрошено представників «Спортивного клубу інвалідів «Фенікс», директора закладу Наталію Прокопченко, заступників директора Ірину Тимошенко та Віталію Силку. Під час виховної години до уваги гостей було представлено коротеньку виставу, талановите виконання музичних композицій та декламування віршів. Представники Лебединського осередку «Спортивного клубу інвалідів «Фенікс» пригостили школярів солодощами та яблуками. А дітки подарували гостям картину, авторства Анни Удовіченко.

 

Зустріч з школярами є одним із циклу заходів «Вам в ці дні шанування щирі», запланованого Лебединським міським осередком «Спортивного клубу інвалідів «Фенікс» та присвяченого Міжнародному дню толерантності, Міжнародному дню людей з інвалідністю та Міжнародному дню волонтера.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *