«Місс Осінь-2019» у Кобижчанському клубі

У ці чудові осінні дні у Кобижчанському міському клубі пройшов розважальний вечір-конкурс для старшокласників ЗОШ №3 «Королева Осінь – 2019», який організували працівники школи, клубу та міської бібліотеки №1. Виборювали почесне звання «Місс Осінь-2019» юні конкурсантки: Аліна Живодрова (8 клас), Діана Байстрюченко (9 клас), Оксана Пахота (9 клас), Анна Курлейко (10 клас). Учасниці цікаво та змістовно розповіли про себе у конкурсі «Візитка», у «Ерудиті» – відповідали на питання ведучих, а у «Моїх талантах» розкрились як творчі особистості. Конкурс осінніх композицій зацікавив журі та глядачів різноманіттям і яскравістю барв осінніх букетів, а у конкурсі «Дизайнер» красуні-моделі, вдягнені у сукні з осіннього листя, паперу, пакетів та стрічок, влаштували казкове дефіле на сцені клубу.

За результатами оцінок компетентного журі корону переможниці конкурсу отримала учениця 9 класу Оксана Пахота. Інші конкурсантки отримали дипломи та заохочувальні подарунки.

У залі лунали чудові пісні у виконанні солістів міського відділу культури та туризму Олени Листопад та Ольги Нестеренко. Дуже сподобався присутнім виступ хореографічного колективу «Соняшник», а родзинкою свята стала весела пісенька у виконанні Юлі Лапіної – учениці 2 класу. Вдячні глядачі підтримували учасників та артистів гучними аплодисментами.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *