Лебединці взяли участь у фестивалі художньої творчості для людей з інвалідністю

Наприкінці жовтня у смт. Срібне, що на Чернігівщині проходив VII Відкритий Міжрегіональний фестиваль художньої творчості для людей з інвалідністю «Срібні роси». Сюди з’їхалися представники 11 областей нашої України. Фестиваль подарував людям із обмеженими фізичними можливостями позитивний настрій та радість спілкування, нові знайомства.

Від Лебединського осередку «Спортивного клубу інвалідів «Фенікс» наше місто достойно представили Тамара Мандрика, Микола Ляшко і Тетяна Чуйко. До речі, команда була єдиним представником з Сумщини.

У рамках фестивалю експонувалася виставка декоративно-прикладного мистецтва майстрів-осіб з інвалідністю, виступи на сцені у різних жанрових номінаціях і, звичайно, спортивні змагання.

Команда Лебединського осередку «Спортивного клубу інвалідів «Фенікс» додому повернулася з перемогами. Високий рівень під час виступів на сцені продемонструли Микола Ляшко та Тетяна Чуйко, за що отримали відзнаки у номінації «Розмовний жанр». У спортивних змаганнях Тамара Мандрика показала гарний результат, за що була нагороджена медаллю та грамотою.

    

У Лебедин учасники фестивалю повернулися з медаллю за зайняте ІІ місце у змаганні з кеглями, Грамотою – за командний рух та активність та двома Дипломами за дотепні виступи на сцені, а також привезли  з собою подарунки.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *