Вітали працівників соціальної сфери міста

У першу неділю листопада вся країна відзначає День працівника соціальної сфери. Це свято тих, хто щодня вирішує проблеми людей, які опиняються у непростих життєвих ситуаціях. Пенсіонери, люди з обмеженими можливостями, діти-сироти, діти з «проблемних сімей», діти вулиці, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни – далеко не повний перелік тих, кому допомагають працівники соціальної сфери, вчасно підтримуючи і словом, і ділом.

1 листопада, напередодні професійного свята, міський голова Олександр Бакликов та заступник міського голови Олена Кірєєва привітали трудові колективи управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради та Лебединського міського територіального центру.

Міський голова Олександр Бакликов, вітаючи працівників соціальної сфери, відзначив важливість роботи соціальних служб, які покликані допомагати людям у різних життєвих ситуаціях, висловив слова вдячності за їхню щоденну роботу, за підтримку, терпіння, милосердя, з яким вони ставляться до тих, хто цього потребує.

Також Олександр Миколайович за вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення міста, високий професіоналізм нагородив грамотами Алесю Березову – спеціаліста І категорії відділу грошових виплат і компенсацій управління праці та соціального захисту населення, Тетяну Гордієнко – соціального робітника міського територіального центру соціального обслуговування, Ігоря Демещенка – спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку управління праці та соціального захисту населення, Наталію Ілляшенко – начальника відділу персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту населення, Ніну Конєву – соціального робітника міського територіального центру соціального обслуговування та Валентину Лазарєву – соціального робітника міського територіального центру соціального обслуговування.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Губська побажала колегам здоров’я, щастя, достатку. творчого натхнення, здійснення усіх задумів і мрій. Валентина Олександрівна нагородила почесною грамотою Департаменту соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації Світлану Петрову – заступника начальника управління праці та соціального захисту населення, грамотою Департаменту соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації за зайняте ІІ місце в обласному конкурсі “Кращий працівник соціальної сфери” було відзначено Світлану Леоненко – головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку і звітності. А також грамотами начальника управління праці та соціального захисту населення Валентина Губська нагородила Олексія Мартиненка – головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку і звітності, Вікторію Шелест – головного спеціаліста відділу грошових виплат та компенсацій, Олену Дейнеку – спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку і звітності, Ларису Зелену – заступника начальника відділу грошових виплат та компенсацій, Тетяну Показанець – спеціаліста І категорії відділу грошових виплат та компенсацій.

Привітав колег з наступаючим святом і директор міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сергій Яхван.

З теплими словами вітань та найкращих побажань звернулася до присутніх і заступник міського голови Олена Кірєєва.

Талановитим виконанням музичних композицій привітали працівників соціальної сфери міста солісти міського центру культури та дозвілля – Світлана Циханська, Світлана Попельнух, Ольга Пащенко, Людмила Орел.

Більше фото – альбом “Привітали працівників соціальної сфери міста”

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *