Перш за все – захистити права дитини

31 жовтня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, під час якого було розглянуто багато важливих питань та прийняті відповідні рішення.

Першим члени комісії розглянули заяву громадянки стосовно підтвердження факту неприйняття участі батька у вихованні доньки. Після з’ясування усіх деталей справи, членами комісії було прийнято рішення про підтвердження факту неприйняття участі батька у вихованні.

Наступним члени комісії розглянули та прийняли схвальне рішення стосовно надання дозволу матері на перебування її малолітніх дітей у спеціальній загальноосвітній школі-інтернат у вихідні та святкові дні. Надання дозволу обгрунтовується відсутністю батьків малолітніх у місті протягом певного періоду (1 місяць).

Розглянули члени комісії і ситуацію, яка склалася у одній із родин стосовно невиконання батьківських обов’язків матір’ю відносно її малолітньої дитини.

Обговорили члени комісії і питання щодо клопотання однієї із шкіл міста про невиконання правил поведінки учнем.

Розглянули члени комісії і питання щодо встановлення факту домашнього (психологічного) насильства відносно малолітнього з боку його батька. Після з’ясування усіх деталей, факт встановлено.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *