Школярі завітали на екскурсію до служби зайнятості

Під час осінніх канікул школярі нашого міста мають чудову нагоду проводити свій час з користю. Так, 29 жовтня учні 5 класу загальноосвітньої школи №3 завітали на екскурсію до Лебединської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості. Дітки отримали багато цікавої інформації, дізналися, як служба зайнятості допомагає громадянам у пошуку роботи, а також стали учасниками інтерактивного заходу «Професія твоєї мрії». Діти в ігровій формі ознайомилися з різноманітним світом професій, їх типами, переглянули цікаві відеоролики, відгадували загадки, складали прислів’я, грали в різні ігри, створили «Дерево професій».

Також школярі мали можливість переглянути папки з описом професій, дізналися про професії, які відсутні на ринку праці, та які присутні на підприємствах нашого регіону, але в незначних кількостях, а також актуальні.

Сподіваємося, що такі заходи є не лише цікавими, а і корисними, а практичні поради фахівців центру зайнятості допоможуть школярам обрати у майбутньому саме ту професію, яка б приносила їм матеріальне та моральне задоволення, а суспільству користь.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *