Концертне турне лебединських музикантів Угорщиною

Нещодавно викладач фортепіано Лебединської дитячої школи мистецтв імені Б.Р. Гмирі Наталія Волкова разом зі своїми учнями – лауреатами конкурсів піаністів різних рівнів Анастасією Андреєвою та Андрієм Бічуком відвідали Угорщину з цікавою концертною програмою, присвяченою творчості Людвіга ван Бетховена та Ференса Ліста. На запрошення нашого земляка – піаніста Павла Криштопа разом вони концертували у містах Марцалі, де з великим успіхом виступили у школі музики Hidas Frigyes та Кестхей, де виступали в угорсько-японській школі Eletfa. Зали, де відбувалися концерти, були переповнені шанувальниками музики. У концертній програмі піаністів натхненно та високопрофесійно звучали відомі твори І.С. Баха, Л. ван Бетховена, Ф. Шопена, П. Чайковського та ін.

У місті Марцалі Наталія Волкова дала майстер-клас для викладачів школи музики, які із величезним захопленням спостерігали за створенням чудесної музики та із вдячністю приймали всі рекомендації виступаючого викладача.

Наші музиканти були приємно вражені атмосферою та культурою угорців: добрі, прості, відкриті для спілкування, поважають та цінують музикантів, люблять музику та розуміються на мистецтві. Це можна було помітити вже у перший день, коли по приїзду у місто Марцалі українських музикантів запросив до себе мер міста та щиро вітав їх у своїх краях.

  

Слухачі концертів були задоволені високим рівнем виконавської майстерності наших музикантів та радо запрошували їх ще приїздити з новою програмою.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *