Творчі злети танцюючого покоління Центру позашкільної освіти

Танець – хвилюючий і прекрасний вид мистецтва. Він виховує, вчить культури поведінки, розвиває почуття ритму, піднімає настрій. Це таємна мова душі, це биття дитячих сердець та задоволення від високих результатів у творчих конкурсах хореографічного мистецтва.

Саме таке задоволення і отримали вихованці зразкового хореографічного колективу «Веселка» під керівництвом заслуженого працівника освіти України Тетяни Литовченко. Діти вибороли кубок за І місце у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Золота соната» серед багаточисельних колективів вищого рівня і були нагороджені сертифікатом на 500 євро для відпочинку у дитячому телевізійному творчому таборі Болгарії.

Також були задоволені високим результатом і вихованці хореографічного колективу «Соняшник» (керівник Ірина Усенко), які взяли участь у Всеукраїнському фестивалі «Танцююче покоління 2019». За танок «Наш гопак» колектив нагороджений дипломом І ступеня та дипломом ІІ ступеня за композицію «Нехай квітує Україна».

Вітаємо вихованців та педагогів хореографічних колективів з високими перемогами. Висловлюємо слова вдячності батькам за підтримку юних обдарувань.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *