Протидій торгівлі людьми

21 жовтня з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми фахівець Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Вікторія Павлішена спільно із спеціалістом Лебединського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталією Гаврилюк провели для суб’єктів пробації інформаційну годину на тему: «Протидій торгівлі людьми».

«Проблема торгівлі людьми досить актуальна у сучасному світі. Факт відзначення дня боротьби з торгівлею людьми є нагадуванням про насущність цієї проблеми, а також необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, надання допомоги постраждалим, ведення превентивної роботи» – розповіла Наталія Гаврилюк.

Фахівець уповноваженого органу наголосила: «Знайте, що будь-яка особа може постраждати від торгівлі людьми, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу. Для злочинців – це величезні гроші, а для людини – страждання, зруйновані сім`ї, втрачене здоров`я і навіть життя… Необхідно знати, що в Україні надається державна підтримка особам, які постраждали від торгівлі людьми, зокрема, соціальна, медична, правова, освітня та матеріальна».

Захід даного формату був спрямований на підвищення рівня обізнаності суб’єктів пробації щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *