У Лебедині модернізовано міський центр надання адміністративних послуг

Відтепер мешканці міста і району зможуть відчути справжню турботу про них з боку влади, отримуючи якісні адміністративні послуги у сучасних та комфортних умовах. У відремонтованому за сучасним дизайном, відповідно до існуючих вимог, просторому, світлому приміщені тепер працює ЦНАП виконавчого комітету Лебединської міської ради, а також спеціалісти реєстраційного відділу виконавчого комітету Лебединської міської ради та відділу містобудування та архітектури управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради для надання усіх необхідних адміністративних послуг.

Як ми вже повідомляли раніш, наше місто стало учасником Програми «U-LEAD з Європою» за напрямом з покращення якості адміністративних послуг за видами допомоги «Інституційна допомога, навчання персоналу, підвищення його кваліфікації, допомога у роботі з мешканцями», «Матеріальна допомога». Однією із умов участі у цій Програмі є співфінансування з місцевого бюджету для проведення ремонтних робіт/будівництва (у випадку необхідності) за власні кошти. Тож для забезпечення комфортних умов для наших громадян з міського бюджету міста Лебедина було виділено 232, 0 тис. гривень на ремонт приміщення, яке знаходиться за адресою вул. Тараса Шевченка, 26.

Лебединська міська рада виконала свої зобов’язання і тепер черга наших партнерів – Програми «U-LEAD з Європою», а це – забезпечення меблями, офісною технікою, програмним забезпеченням.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *