Не стань жертвою торгівлі людьми

17 жовтня на базі Лебединського медичного училища ім. професора М.І.Сітенка відбувся інформаційно-просвітницький захід, присвячений Європейському дню боротьби з торгівлею людьми на тему: «Не стань жертвою торгівлі людьми».

У заході взяли участь студенти ІІ курсу училища, заступник директора з виховної роботи – Світлана Пухно та викладач суспільних дисциплін – Михайло Кобзар, а також головний спеціаліст відділу праці сімейної та гендерної політики управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради – Марія Парфило.

Зустріч було організовано з метою проведення просвітницької кампанії щодо попередження торгівлі людьми та боротьби з нею, детального інформування студентської молоді про ризики нелегального працевлаштування, про те, які існують форми торгівлі людьми та механізми отримання допомоги потерпілими.

Стати жертвою торгівлі людьми може кожен, незалежно від статі, віку, рівня освіти чи кваліфікації. Тому лише об’єднавши зусилля, можливо подолати проблему торгівлі людьми у сучасному суспільстві.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *