Відбулася 55-та позачергова сесія міської ради

11 жовтня відбулася позачергова 55-та сесія Лебединської міської ради, під час якої депутатським корпусом було розглянуто перелік важливих питань. Зокрема, депутати погодили внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку міста, якими передбачено виділення з міського бюджету додаткових 132 тис гривень на співфінансування по Програмі «U-LEAD з Європою» для проведення поточного ремонту приміщення для розміщення відділу з організації надання адміністративних послуг – Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Лебединської міської ради; додаткових 807 тис. гривень на поточний ремонт дороги на вулиці Першогвардійська; 32 тис. гривень на поточний ремонт дороги на вулиці Тараса Шевченка, а також 646 тис. гривень для співфінансування придбання автогрейдера.Також змінами передбачено надання щомісячної грошової допомоги для забезпечення спеціальними продуктами лікувального харчування  дітей з інвалідністю хворих на фенілкетанурію у розмірі 40 тис. гривень, надання щомісячної грошової допомоги особам з проведеною трансплантацією нирки у розмірі 20 тис. гривень та виділення 100 тис. гривень на надання матеріальної допомоги хворому з ортотопічною трансплантацією серця.

Відповідні зміни депутати погодили і до Комплексної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства та зміни міського бюджету на 2019 рік.

Окрім цього, депутатським корпусом було погоджено внесення змін до Програми забезпечення населення м. Лебедина якісною питною водою на 2006-2020 роки, Міської комплексної програми “Освіта міста Лебедина у 2019-2021 роках” та Міську програму соціального захисту населення на 2017- 2021 роки.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *