Черговою сесією міської ради прийнято низку важливих рішень

30 вересня відбулося чергове пленарне засідання 54-ої сесії Лебединської міської ради, під час якого депутати прийняли низку важливих рішень.

Першочергово депутати заслухали та взяли до відома звіт постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, ринкових реформ і управління комунальною власністю.

Депутатським корпусом було розглянуто блок земельних питань, погоджено зміни до Міської комплексної програми «Освіта міста Лебедина», Програми соціально-економічного розвитку, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства, міського бюджету на 2019 рік.

Також на засіданні 54-ї сесії були присутні представники Червленівської сільської ради – сільський голова Володимир Ященко, депутат сільської ради Віталій Дейнека та жителі села. Червленівці звернулися до депутатського корпусу з питанням стосовно підвозу учнів, які навчаються у міських школах. Зокрема, було озвучене прохання з боку Червленівської сільської ради здійснювати перевезення школярів за 50 % вартості. Депутати Лебединської міської ради домовились з червленівцями про час і місце зустрічі для більш предметної розмови.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *