Сумщина готується до партнерства з Німеччиною

З 15 по 19 жовтня на Сумщині пройдуть Дні програми Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини «Fit for Partnership with Germany» («Готуємося до партнерства з Німеччиною»).

Заходи будуть корисні для підприємців Сумщини, які хочуть розвивати співпрацю з Європейським Союзом та Німеччиною зокрема. Так, на 15 жовтня у приміщенні Сумської облдержадміністрації заплановано проведення бізнес-майстерні «Співробітництво з Німеччиною. Міфи та реальність» та інтерв’ю з підприємцями стосовно участі у бізнес-сесії в Німеччині у 2020 році.

Програма заходів на 15 жовтня 2019 року:

10:00 – 16:00 – бізнес-майстерня «Співробітництво з Німеччиною. Міфи та реальність». Теми для обговорення: Шукаємо партнера в Німеччині: пастка першого контакту; Бар’єри виходу на ринки Німеччини; Чого чекають німці від українських компаній, чого ми чекаємо від німецьких партнерів?; Готуємо презентацію свого проекту для німецьких партнерів;

16.00 – 18.00 – інтерв’ю на бізнес-сесію в Німеччині.

Для участі у бізнес-майстерні та інтерв’ю необхідно заповнити реєстраційну форму до 11 жовтня 2019 року. Контактний телефон – (0542) 62 08 47.

Місце проведення: м. Суми, майдан Незалежності, 2, 6 поверх, кабінет 115 Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації.

Більше інформації про програму та про групи відборів за посиланням https://ukraine.managerprogramm.de/.

Тривалість бізнес-сесії: один місяць. Мова: англійська (для окремих форматів – російська). Умови фінансування: Федеральне міністерство економіки та енергетики Німеччини покриває більшість витрат учасників (крім проїзду з України до Німеччини і з Німеччини до України).

Вимоги до кандидатів на бізнес-сесію у Німеччині: наявність відповідної освіти; досвід роботи в сфері економіки та підприємництва щонайменше 1 рік; наявний потенціал компанії для розвитку економічної кооперації з німецькими партнерами, знання англійської мови (для окремих форматів – російської).

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *