До уваги суб’єктів господарювання та мешканців міста Лебедина!

Відповідно до пункту 44-1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 15-3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» відділом торгівлі, побутового обслуговування та з питань захисту прав споживачів управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради розробляється проект рішення Лебединської міської ради «Про заборону торгівлі алкогольними напоями в нічний час на території Лебединської міської ради» (далі – Проект рішення).

Метою розробки Проекту рішення є упорядкування роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом, обмеження щодо їх продажу та усунення порушень громадського порядку у нічний час доби.

Проект рішення є регуляторним актом та підлягає оприлюдненню.

Зауваження та пропозиції щодо Проекту рішення будуть прийматися протягом місяця з моменту розміщення (оприлюднення) на офіційному веб-сайті Лебединської міської ради зазначеного проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу, за адресою вул. Пушкіна, 2, м. Лебедин, Сумська обл., тел. (05445)21438, відділ торгівлі, побутового обслуговування та з питань захисту прав споживачів управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Проект регуляторного акту, аналіз регуляторного впливу буде розміщено (оприлюднено) на офіційному веб-сайті Лебединської міської  ради (https://lebedynrada.gov.ua//) підрозділ «Регуляторна політика» розділу «Документи».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *