Скликається позачергова 55-та сесія

До відома депутатів міської ради!

Відповідно до розпорядження міського голови від 08.10.2019 року №143-ОД, 11 жовтня о 10 годині в залі засідань Лебединської міської ради скликається позачергова п’ятдесят п’ята сесія Лебединської міської ради сьомого скликання. На розгляд сесії виносяться питання:

  • про внесення змін до рішення сорок четвертої сесії Лебединської міської ради сьомого скликання від 21.12.2018 № 752-МР «Про Програму економічного і соціального розвитку міста Лебедина на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки»;
  • про внесення змін до рішення сорок четвертої сесії Лебединської міської ради сьомого скликання від 21.12.2018 № 751-МР «Про міський бюджет м. Лебедина на 2019 рік.

На сесію запрошуються: депутати обласної ради, закріплені за м. Лебедином, керівники підприємств та організацій, підпорядкованих Лебединській міській раді, начальники управлінь, відділів, голова Лебединського районного суду, перший заступник керівника Роменської місцевої прокуратури, начальник Лебединського відділення поліції (м. Лебедин) ГУНП в Сумській області, начальник ДПРЧ-18 УДСНС України в Сумській області, начальник Лебединського відділення Сумської об’єднаної державної податкової інспекції, начальник Лебединського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області, представники засобів масової інформації.

Міська рада

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *