Містом пронісся «Буревій ламай-трощи»

Містом прогулювались вандали – перше, що, мабуть, спадає на думку, коли бачиш потрощені лавки у парку ім. Тараса Шевченка, розламаний, повалений паркан біля Лебединського міськрайонного відділу ДУ «Сумський обласний лабораторний центр МОЗ України», вивернуті дитячі гойдалки, вирвані «живцем» лавки, розбиті стіни павільйонів та розламані будиночки на ділянці, де граються вихованці дитячого садочка «Ромашка». Навіщо? З якою метою? Задля чого таке робити? І чим у цей час, власне кажучи, займається поліція, яка охороняє громадський порядок?

Швидше за все, таким чином лебединська молодь «розважалася», так би мовити, заповнювала свій дорогоцінний час «справами». І тут уже виникає питання до батьків цієї молоді, як вони виховували своїх чад та що вкладали у їхні голівоньки.

У той час, як міська влада, уся свідома громадськість міста усі свої сили спрямовує на покращення благоустрою території міста, комунальні служби прикладають максимум зусиль аби вулиці, парки, сквери, дитячі майданчики виглядали чепурними, охайними, затишними, невідомі нахабно паплюжать все це.

Шановні мешканці та гості міста, нам усім варто усвідомити одну дуже просту річ – ми будемо жити добре тільки тоді, коли кожен робитиме якусь добру справу, кожен докладе зусиль задля покращення добробуту, якості життя. І тільки, якщо ми направимо життєву енергію на створення, а не на руйнування, тільки у цьому випадку на нас чекатимуть позитивні зрушення.

 

 

  

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *