З Днем працівників освіти!

Дорогі, шановні працівники освіти!

Щороку разом із золотом осені приходить професійне свято працівників освіти. І кожен з нас згадує своїх Вчителів – тих, хто запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими та професійними перемогами. Труд вчителя у школі чи викладача вищого навчального закладу, працівника у дошкільній чи позашкільній установі – справа надвідповідальна. Вчитель – не просто професія. Це покликання душі, вічний пошук істини та самовідданість.

Дорогі освітяни, напередодні Вашого професійного свята дозвольте висловити Вам найтепліші та найщиріші привітання з цієї нагоди! Ви – справжні майстри своєї справи, які вкладають частинку душі у своїх вихованців. Своїм прикладом – своєю любов’ю до знань і всебічного розвитку ви мотивуєте Ваших учнів ставати кращими! Дозвольте висловити Вам слова щирої вдячності за Вашу натхненну працю, Ваше вміння долати життєві труднощі, Ваше невичерпне терпіння!

Міцного Вам здоров’я, миру і добробуту у Ваших сім’ях, творчої енергії, натхнення та віри у щасливий завтрашній день. Нехай щирі слова подяки звучать для Вас не тільки у свята, а і щодень. Нехай теплі слова і добрі почуття Ваших учнів зігрівають Ваші серця!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *