У Лебедині відбувся флешмоб з нагоди Дня усиновлення

30 вересня на центральній площі нашого міста відбулися урочистості з нагоди свята Дня усиновлення.

Захід розпочався з талановитого виконання тематичної музичної композиції «Українська родина» солістами міського центру культури і дозвілля Світланою та Маргаритою Попельнух.

Міський голова Олександр Бакликов під час вітального слова зазначив, що батьківство – то велике щастя, але разом з цим й величезна відповідальність, всиновити дитину-сироту – найщиріший вияв людського милосердя. Олександр Миколайович висловив вдячність усім, небайдужим до дитячої долі.

Привітала зі святом і начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Лебединської міської ради Світлана Древаль, підкресливши, що головне завдання дорослих – захистити права кожної дитини, а особливо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом повернення їм того, що, волею долі, у них відібрало життя, – гідності, самоповаги, віри в добро і справедливість, а найголовніше – батьківської любові.

А потім на Соборній площі відбувалося  захоплююче дійство – флешмоб, який виконали школярі міста.

Під час проведення заходу студенти Лебединського педагогічного коледжу ім. А.С.Макаренка спільно із працівниками міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді роздавали перехожим інформаційно-роз’яснювальні буклети.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *