Святкували Міжнародний день людей похилого віку

Сьогодні у затишній залі міського центру культури і дозвілля відбулося по-домашньому тепле святкування Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Присутня на святі заступник міського голови Олена Кірєєва привітала гостей, які завітали цього дня до концертної зали з Днем осені життя, та зазначила, що хіба ж значить щось вік за паспортом, коли ти завжди молодий душею. Олена Василівна побажала гостям свята міцного-міцного здоров’я, безперервного відчуття щастя, радісних звісток та мирного неба над головами.

Чудову концертну програму, яку підготував міський відділ культури і туризму, складали талановиті виступи народного аматорського хорового колективу міського центру культури і дозвілля (керівник – Надія Деменко, концертмейстер Анатолій Костенко), солістів міського центру культури і дозвілля Ольги Пащенко, Людмили Орел та Валерія Костиріна. 

  

  

Повага до старших – одна із головних цінностей людської моралі і саме тому у 1990 році Генеральна Асамблея ООН прийняла рішення про заснування Міжнародного дня літніх людей, призначивши його на перший день жовтня задля того, щоб звернути увагу всього людства до потреб людей старшого покоління.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *