Відбулися змагання з міні-футболу “Турнір ветеранів”

14 вересня з нагоди Дня фізичної культури і спорту у місті були проведені змагання з міні-футболу “Турнір ветеранів”, організовані відділом молоді і спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради та громадською організацією “Лебединська міськрайонна федерація футболу”.

До змагань долучилися 4 команди: “Легенда”, “Дружба”, “Торнадо” та “Молодість”. Змагання проходили за олімпійською системою і, відповідно до жеребкування, у першому матчі зустрічалися команди “Торнадо” та “Молодість”, а у другому – “Дружба” та “Легенда”. З результатом 20:4 ФК “Торнадо” пройшла до фіналу.

Другий матч був цікавішим, адже по закінченню основного часу рахунок зустрічі був 5:5. Долю матчу вирішували пенальті, після основних трьох ударів рахунок зустрічі – 8:8 і учасникам команд довелося продовжувати поєдинок до першого пропущеного м’яча. Фортуна виявилася прихильнішою до команди “Дружба”, яка з рахунком 11:10 перемогла “Легенду”.

У матчі за 3-тє місце команда “Легенда” впевнено перемогла команду “Молодість” і з рахунком 11:3 стала бронзовим призером турніру. Фінальний поєдинок між “Дружбою” і “Торнадо” з рахунком 8:4 закінчився перемогою “Торнадо”, яка і стала цьогорічним переможцем.

Майстром спорту з футболу Сергієм Костюковим  були вручені кубок, медалі, грамоти учасникам турніру. 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *