Розглядались питання призначення житлової субсидії і соціальної державної малозабезпеченим сім’ям

12 вересня у стінах управління праці та соціального захисту населення відбулося чергове засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям, під час якого було розглянуто багато важливих питань.

Першим у черзі члени комісії розглянули подання щодо скасування рішення комісії про призначення житлової субсидії і повернення коштів до державного бюджету. Керуючись пунктом 22 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (далі – Положення), члени комісії вирішили скасувати рішення про призначення житлової субсидії 1 громадянину.

Розглянуті були членами комісії і заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою. Члени комісії, керуючись пунктом 9 Положення, вирішили надати дозвіл для призначення субсидії, в порядку виключення, 15 громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою.

Розглянули члени комісії і 3 заяви з питань призначення житлових субсидій особам, які не зареєстровані, але фактично проживають у житловому приміщенні на підставі договору найму (оренди) та надали дозвіл на призначення субсидії.

Були розглянуті заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати. Керуючись пунктом 7 Положення, члени комісії прийняли відповідні рішення.

Розглядались членами комісії і заяви з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим родинам та заяви з питань призначення житлових субсидій на понаднормову площу житла.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *