Привітали призера чемпіонату Європи з боксу серед школярів Дениса Заплюсвічку

Сьогодні міський голова Олександр Бакликов привітав бронзового призера чемпіонату Європи з боксу серед школярів, учня Лебединської ЗОШ №6 Дениса Заплюсвічку з перемогою. Міський голова побажав юному спортсмену та його тренеру Віталію Орєхову міцного здоров’я, витримки, сил, наснаги та подальшимх перемог на ринзі. До вітань долучився і педагогічний колектив школи.

З 2 по 12 серпня у місті Тбілісі (Грузія) проходив Чемпіонат Європи з боксу серед школярів, участь в якому взяла збірна України юнаків та дівчат. Варто відзначити, що на змаганнях збірна команда була представлена делегацією з 42 спорстменів, а саме 20 юнаків 12 дівчат. Від Сумської області збірну представляв лише один наш земляк – учень Лебединської ЗОШ №6 Денис Заплюсвічка.

Пройшовши всі відбіркові тури у своїй віковій категорії – 41,5 кг, Денис Заплюсвічка виборов для України бронзову медаль. Підготував спортсмена тренер, керівник секції боксу Віталій Орєхов. За результатами змагань команда України поклала до скарбнички найбільшу кількість нагород серед усіх збірних команд-учасниць змагань, а саме 25 нагород серед яких: шість золотих, дев’ять срібних та десять бронзових медалей.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *