Гордість Лебединщини

У 2004 році до 1-го класу Лебединської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 прийшов на навчання Артем Бараненко. Хлопчик завжди був допитливим, старанним, тому і вдавалося йому все легко.

У школі Артем навчався до 8-го класу. За час навчання у школі учень був активним учасником шкільних олімпіад і приносив неодноразові перемоги закладу. Велику увагу вихованню сина приділяла мама Тетяна Іванівна. Після закінчення 8-го класу сім’я переїхала до Сум. Там Артем продовжив навчання у кадетському корпусі ім. І.Г.Харитоненка. Після його закінчення вступив до Львівського кадетського військового училища, а потім став кращим випускником Королівської академії Сухопутних військ у Великобританії, де отримав шаблю найкращого закордонного випускника. Щороку цю відзнаку присуджують курсанту, який продемонстрував найвищі результати у навчанні та під час складання іспитів. Цьогоріч в академії навчалися 33 офіцери, які представляли збройні сили 22-х різних країн, зокрема, Афганістану, Албанії, Азербайджану, України та США. Артем став першим українцем, який удостоївся цієї високої відзнаки і є одним із найкращих серед 15 українців, які навчались у Сандгерсті. Нагороду курсантові  вручав генерал-майор Пол Ненсон, командувач Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в Сандгерсті та кавалер Ордену Британської Імперії.

Пишаємося учнями, які досягають великих успіхів і прославляють Україну за її межами, а також бажаємо Артемові подальших успіхів у житті та службі!

Відділ освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *