Прощавай, таборе!

Літо – найкраща пора для відпочинку та оздоровлення наших дітей! А що може краще налаштувати на продуктивні канікули, як не море позитивних емоцій та заряду невичерпної енергії у літніх таборах відпочинку. У таборах, які були організовані на базі Лебединського центру позашкільної освіти, швидко промайнули дні для наших вихованців. Вихователі загонів «Дружба», «Соняшник», «Смайлик» подарували дітям незабутні враження, допомогли провести ці кілька тижнів яскраво, весело та, напрочуд, активно.

Кожен день табірної зміни дивував, навчав, змушував дивитися на світ по-новому. На дітей чекали пізнавальні екскурсії, драйвові спортивні змагання, відпочинок на дитячих майданчиках, чудові майстер-класи, розважальні конкурсні програми, перегляди дитячих кінофільмів та мультфільмів, а також неймовірні вистави лялькового театру «Пілігрим».

Сподіваємося, що для всіх дітей час, проведений разом з нами, був цікавим та насиченим. Побажаємо хлопчикам та дівчаткам такого ж яскравого продовження літа і море вражень, веселого  та змістовного активного відпочинку!

А з вересня з нетерпінням чекаємо їх знову у стінах нашого закладу!

Лебединський центр позашкільної освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *