До уваги мешканців міста Лебедина та сіл Токарі, Куданівка, Олексенкове!

З метою визначення кращих проектів серед тих, які отримали позитивну попередню оцінку, в рамках реалізації Міської цільової програми «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Лебедина на 2019 рік» з 19 липня 2019 року розпочинається голосування, яке триватиме до 25 липня 2019 року.

Голосування буде проводитися у приміщення виконавчого комітету Лебединської міської ради за адресою вул. Пушкіна, 2, місто Лебедин (управління економічного розвитку і торгівлі) шляхом заповнення друкованої версії бланку для голосування, який можна отримати в пункті голосування або попередньо роздрукувати з офіційного сайту Лебединської міської ради (підрозділ «Громадський бюджет» розділу «Економіка»).

Нагадуємо, що у голосуванні можуть взяти участь громадяни віком від 16 років, які зареєстровані або проживають на території Лебединської міської ради, що підтверджується офіційними документами.

У пунктах для голосування, а також на офіційному сайті Лебединської міської ради (підрозділ «Громадський бюджет» розділу «Економіка») можна отримати інформацію про перелік проектів, допущених до голосування.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *