Конституція – Головний Закон держави!

27 червня 2019 року з метою виховання патріотизму, з нагоди державного свята –  Дня Конституції України  начальником Лебединського районного сектору філії Державної  установи «Центр пробації» в Сумській області Анатолієм Глухом спільно з представником  Лебединського художнього музею імені Б.К. Руднєва  для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку  за скоєння кримінальних правопорушень, було організовано та проведено, захід на тему: «Конституція – Головний Закон держави!»

Учасники заходу зібралися біля пам’ятного знаку з державною символікою. Представник  Лебединського художнього музею імені Б.К. Руднєва розповіла присутнім про започаткування державного свята, про Головний Закон держави та яким важливим і непростим був для України процес впровадження власної Конституції.

Захід даного формату сприяє розвитку національної свідомості й громадянської активності, любові до держави у суб’єктів пробації. «Напередодні державного свята бажаю усім нам мирного неба, розвитку нашої з вами держави, віри у світле майбутнє» – підвів підсумок начальник Лебединського районного сектору Анатолій Глух.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *