УВАГА! Розпочато реєстрацію на Конгрес ініціатив Східної Європи

Для підприємців які зацікавлені у експорті до країн Європейського союзу розпочато реєстрацію на VIII Конгрес ініціатив Східної Європи. Конгрес ініціатив Східної Європи відбудеться 23 — 24 вересня 2019 року у м. Любліні (Республіка Польща).

Підприємці, які візьмуть участь у Конгрес ініціатив Східної Європи отримають можливість обміну досвідом та ідеями щодо міжнародного співробітництва з особливим акцентом на транскордонній співпраці у сфері бізнесу. Для зацікавлених також буде організовано програму В2В зустрічей з потенціальними партнерами.

Для участі у Конгресі ініціатив Східної Європи необхідно надати інформацію про Ваше підприємство/компанію:

  • галузь, в якій працюєте.
  • спеціалізація.
  • масштаби підприємства та експортної-зорієнтованість.
  • експортуєте або плануєте.
  • контакт представника фірми (підприємства)

Зазначену інформацію просимо надати до 27 червня 2019 року на електронну адресу: ekonomika_lbd@ukr.net, або звернутися до управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради, що знаходиться за адресою: м. Лебедин, вул.. Пушкіна, 2, тел. (05445)2-14-38 або (05445)2-30-12.

Довідково:

Конгрес ініціатив Східної Європи – є місцем зустрічей тисячі практиків розвиваючого і транскордонного співробітництва також є майданчиком для діалогу науки, культури, освіти, органів самоврядування і державних органів, творців і керівників з цієї частини Європи.

Конгрес організований в рамках Східноєвропейського центру компетенцій – програми, здійснюваної містом Любліном і самоврядуванням провінції Люблін. Завдання полягає в створення мереж і нових підприємств, а також у створенні нової якості в широкому розумінні співпраці в цілях розвитку.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті Конгресу за адресою: https://kongres.lublin.eu/en, ел. пошта: kongres@lublin.eu, та телефонними номерами організаційного відділення Конгресу (+48 81 466 28 57 або 59)

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *