Літній відпочинок у Лебединській ЗОШ № 5

Літо – це час, коли діти мають можливість зняти психологічне напруження, накопичене за рік, уважно озирнутися навкруги та побачити поруч щось надзвичайне. Де ще школяр буде почувати себе вільним, незалежним та водночас активним і потрібним, як не в період літніх канікул у пришкільному таборі.

Після завершення навчального року, на базі Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 із 03 червня 2019 року розпочали роботу пришкільний відпочинковий табір «Сонечко» та англомовний табір відпочинку «Rainbow» . Цього року тут відпочине 261 учень.

Наскільки цей відпочинок стане для дітей активним, пізнавальним, запам’ятається – багато в чому залежить від дорослих – організаторів програм відпочинку.

Вихователі таборів прагнуть, щоб літній відпочинок приносив дітям задоволення, щоб кожний день у таборі був наповнений новими враженнями, тому вони розробили цікаві програми для дітей, де гармонійно поєднано відпочинок із розвагами, конкурсами, концертними програмами, цікавими подорожами, екскурсіями, походами, рухливими іграми та великою дружбою.

Весело, цікаво, із задоволенням діти проводять час у пришкільному профільному англомовному таборі «Rainbow». Кожен день насичений та сповнений несподіваними зустрічами. Це і візит волонтерів Корпусу Миру США в Україні, це і зустріч із гостями Тростянецького профільного табору, це і щоденні розваги та навчання із Mr. Sheir та вчителями школи.

У пришкільних таборах для учнів організовано ранкові зарядки, спортивні змагання, веселі старти.

Сподіваємося, що відпочинок у пришкільних відпочинкових таборах у 2019 році пройде весело, активно та пізнавально,  діти оздоровляться та наберуться сил на новий навчальний рік.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *