Обласний конкурс соціальної реклами «Я пишаюсь, я – УКРАЇНЕЦЬ!»

З нагоди відзначення в Сумській області 360-ї річниці перемоги війська під проводом гетьмана України Івана Виговського у Конотопській битві Сумський обласний осередок Національної спілки краєзнавців України спільно з управлінням молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації упродовж червня – липня 2019 року проводять Обласний Конкурс соціальної реклами «Я пишаюсь, я – УКРАЇНЕЦЬ!» (надалі – Конкурс), положення додається.

Конкурс проводиться з метою патріотичного, правового, естетичного виховання молоді, популяризації української історії, традицій, культури тощо  через створення соціальних тематичних відео робіт та соціальних макетів.

Конкурс спрямований на підвищення рівня патріотизму, національної свідомості серед молоді та популяризацію українського як невід’ємної складової свідомого громадянина.

Головною умовою зйомки та виготовлення соціальної реклами є тематика національно-патріотичного виховання, популяризація українського під спільним гаслом «Я пишаюсь, я – УКРАЇНЕЦЬ!».

Учасниками Конкурсу є представники учнівської, студентської та трудової молоді. Учасниками Конкурсу також можуть бути творчі групи дітей та молоді, кількість осіб яких не обмежується.

Конкурс проводиться у двох номінаціях:

  • відеоролик;
  • соціальний макет

Роботи надаються до управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації до 30 червня 2019 року на електронну адресу:  sumy_molod_oda@ukr.net чи за адресою: м. Суми, вул. Першотравнева, 29.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *