Літній відпочинок у ЗОШ І-ІІІ ст. № 6

З 3 червня у Лебединській ЗОШ І-ІІІ №6 почали працювати пришкільний відпочинковий табір «Лелеченя» та англомовний табір”GREENWICH”. Вся виховна робота таборів спрямована на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, порозумітися між собою, пізнати один одного краще. Свою роботу колективи таборів спрямували на оздоровлення дітей, як фізичне, так і моральне.

6 червня  табори «Лелеченя» та “GREENWICH”  були на прогулянці у лісі. Діти відпочивали, грали в ігри, а також виготовляли вироби з природнього матеріалу та будували еко-хатинки!!! Молодші вихованці взяли участь в еко-квесті «Дивосвіт природи».

У таборі “GREENWICH” був проведений англомовний квест з використанням QR-кодів. Діти мали змогу проявити себе на англійській, географічній, літературній та спортивній станціях, а також показати свою креативність та винахідливість.

У навчальному закладі постійно приділяється увага здоровому способу життя. 5 червня були проведені “Веселі старти” у таборі «Гринвіч».

Також вихованці таборів відвідали Лебединську школу дитячих мистецтв. У всіх присутніх залишились приємні враження від майстерності юних виконавців.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *