Міжнародний фестиваль творчості інвалідів «Повір у себе»

З 25 травня по 28 травня 2019 року відбувся XVIII Азовський Міжнародний фестиваль  творчості інвалідів «Повір у себе»  у місті Бердянську на березі Азовського моря.

Лебединщину і Сумщину вцілому представляли команда зі спортивного клубу інвалідів «Фенікс» нашого міста – Тетяна та Павло Чуйко, Любов Саєнко, Микола Ляшко. Члени команди взяли участь у спортивних змаганнях, виставці декоративно-прикладного мистецтва та виступах художньої самодіяльності на сцені. Як результат отримали  такі нагороди: ІІІ місце у грі в шашки зайняла серед учасників фестивалю Тетяна Чуйко; ІІ місце у виступі на сцені посів Микола Ляшко у номінації «Розмовний жанр». У цій же номінації виборола ІІІ місце і Тетяна Чуйко. Компетентне журі зачарувала виставка робіт «Чарівна магія в`язаних ляльок», яку майстерно виготовила Любов Саєнко, за що отримала Диплом.  Командний дух лебединів заслужив Грамоту та Кубок від Президента фестивалю Олександра Кисіля. В загальному заліку команда наша отримала 1 кубок, 3 медалі, 1 грамоту, 4 дипломи.

Дякуємо всім небайдужим, хто надав посильну допомогу та посприяв відправці команди та успішному її виступі на Міжнародному Фестивалі творчості інвалідів.

Тетяна Чуйко.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *