Координаційна рада з питань сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми

Сьогодні у стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради відбулося засідання координаційної ради з питань сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми під головуванням заступника міського голови Олени Кірєєвої.

У ході засідання були ряд питань актуальних для сьогодення. Директор Лебединського міського центру соціальних служб Наталія Кисла довела до присутніх інформацію про надання  соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах, потребують сторонньої допомоги, у т.ч. особам, які постраждали від насильства в сім’ї.

Про проведення роз’яснювальної роботи з дітьми та підлітками з питань протидії торгівлі людьми та гендерної рівності доповіли начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Лебединської міської ради Світлана Древаль та тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради Тетяна Гримайло. Поділилися досвідом роботи у цьому питанні соціальний педагог ВКНЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж ім. А.С.Макаренка» Світлана Коваленко та соціальний педагог державного професійно-технічного навчального закладу«Лебединське вище професійне училища лісового господарства» Ірина Ткаченко.

Крім того, членами ради було обговорено ряд робочих питань, що потребували негайного вирішення.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *