Закуплено меблі для майбутніх першокласників

26 квітня 2019 року рішенням сорок восьмої сесії Лебединської міської ради сьомого скликання № 846-МР була затверджена Міська комплексна програма «Освіта міста Лебедина у 2019-2021 роках». З метою реалізації Концепції «Нова українська школа», а саме забезпечення початкових класів закладів загальної середньої освіти сучасними меблями, керуючись наказом Міністерства освіти і науки України  №283 від 23 березня 2018 року “Про затвердження Методичних рекомендацій щодо організації освітнього простору Нової української школи”, було закуплено меблі для майбутніх першокласників.

Відповідно до вищевказаного наказу у кожному класі повинні бути стільці та парти не менше двох ростових груп. Столи і парти мають бути одномісними, а стільниця має мати виріз з ближнього до учня боку. Стілець не може бути важчим 4 кг, а парта – за 10 кг.

У результаті проведеної закупівлі в системі публічних закупівель ProZorro було придбано 300 комплектів учнівських меблів для майбутніх першокласників міста. З цією метою було використано 263815 грн. з державного бюджету та 144185 грн. коштів місцевого бюджету. Сьогодні вже завезено першу партію комплектів меблів у кількості 63 шт. до Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 та до Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 4.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *